Skip to content Skip to footer

Prijava za takmičenje

Prijava

Prijavite se na takmičenje

Svake godine, Bela Palanka postaje domaćin jedne od najukusnijih manifestacija u Srbiji – Dani Banice. Ovaj festival, posvećen tradicionalnom srpskom specijalitetu, održava se od 9. do 11. avgusta i privlači posetioce iz svih krajeva zemlje, kao i iz inostranstva.

Kao i svake godine, manifestacija donosi nešto uzbudljivo za sve učesnike. Ako ste vešti u pripremi banice, ne propustite priliku da se prijavite i osvojite vredne nagrade! Prijave se vrše do 1. avgusta, i to na sledeće načine:

  • Lično u prostorijama Turističke Organizacije Bela Palanka
  • Pozivom na broj 018 853 080
bitno je da se prijavite jer

Takmičarski deo manifestacije obuhvata nekoliko kategorija koje omogućavaju učesnicima da pokažu svoje kulinarske veštine u različitim aspektima pripreme banice:
Tradicionalna slana banica.!

Dani banice

Vredne nagrade

Dodeljuju se vredne nagrade za najbolju banicu u svakoj od ovih kategorija:

  • Tradicionalna slana banica
  • Slatka banica
  • Integralna banica
  • Kreativna banica

1. mesto

80,000rsd

2. mesto

50,000rsd

3. mesto

40,000rsd

Ne propustite ovaj događaj!

Manifestacija Dani Banice je savršena prilika da uživate u tradicionalnim specijalitetima, družite se sa ljubiteljima dobre hrane i možda osvojite neku od vrednih nagrada. Pored takmičarskog dela, posetioci mogu uživati i u bogatom kulturno-umetničkom programu, radionicama za decu i odrasle, kao i u mnogobrojnim štandovima sa domaćim proizvodima.

Dođite u Belu Palanku od 9. do 11. avgusta i postanite deo ovog jedinstvenog festivala!